Hi there...
I've been contemplating on making a blog for quite some time and I'm trying to improve my blog as well.. My blog is also a place to share all my thoughts , my feeling,what happened around me..and everything came out of my mind...
Who ever have been visiting my blog, thanks so much..


Sep 13, 2013

Mood ke laut

Ari ni jumaat..tak sabar nk tnggu ptg.lg 1/2 jam..tak sabar nk jmpa kesayanganssss ibu baba..
Ye la israfil setiap mlm ckp "ibu jangan keje esok" .aduh sayu dengar..
Tak sabar nk blik jmpa ank2 ibu..mood ptg2 ni ke laut

posted from Bloggeroid

Sep 5, 2013

Main sama sama

Bila tgk anak2 ibu main sama2..besnya..
Tak sabar nk tnggu anak2 ibu membesar..
Bila tgk israfil.kesiannya xde geng..tapi israfil blh kwan dgn adik2 die.
Auni irdina dah mula bijak skit.tapi anak ibu tu agak kasar orgnya.tak macam abang dia..









































































































































































posted from Bloggeroid

Afia raisha sudah 6 bln

27/8/13 lpas anak ibu afia raisha genap 6 bulan...dan boleh bagi solid food..
Cepat betul masa berlalu..
Perkembangan anak ibu sekarang tgh galak nk cuba duduk,pastu terlentang..
Merangkak dah boleh tapi tak laju lagi..

Manja?.memang suma anak2 akan manja..tak semestinya ank2 ibu je kan??

Ibu geram sgt2..rsa nk gomol2 tiap msa..erm..baby kan...sape tak geram..



Baju kurung

Belek-belek gambar ,tengok skali gambar raya.
Gambar auni irdina berbaju kurung..
Tak plan pun nak buat baju kurung..Cuma saja beli kain lebih 2 meter asalnya nk buat gaun.
Tau tau hari jumaat sebelum balik raya kulim,  mak call sebab mak tak siap lagi baju anak..
Jadi dalam pkul 11pagi dtg umah mak, nak amik kids..
Masa mak bagi baju tu terus wahhhhhh cantik n comelnya,,,tak sabar nk raya..
dekat afia raisha pulak mak buatkan gaun..
tak sangka secepat tu mak sempatbuat 2 pasang..
sebab mak cakap mak stat jait 8 pagi..







































sebenarnya ni bukan lah baju raya..tapi ni baju mak baru je buat..dah alang2 buat baju raya lah.hehe
dah kebetulan mak dah buatkan baju utk cucu die skali, jadikan terus baju raya lah.