Hi there...
I've been contemplating on making a blog for quite some time and I'm trying to improve my blog as well.. My blog is also a place to share all my thoughts , my feeling,what happened around me..and everything came out of my mind...
Who ever have been visiting my blog, thanks so much..


Dec 27, 2013

Jalan jalan di zoo

Dah ada anak ni kalau nk bawak riadah atau anak jalan jalan, benda utama yang di pikirkan mestilah tempat yang anak suka dan puas ati.jadi bila anak puas ati n happy mak pun happy..
Minggu lepas saja baba ajak bawak kids pegi zoo.rasanya memang tiap taun mesti pegi zoo..masa israfil kecik,masa irdina kecik..dan sekarang  ok jugak pg lagi sbb israfil & irdina dah pandai ..

Seronok tgk keletah anak2..sebab ade respon je bila ajak tgk binatan2..Ada saja soalan "kenapa " dari mulut abang dan kakak..dan  yang melayan mestilah baba kan..sebab ibunya menjaga adik kecik.. hik hik..
Bertolak awal sampi dalam jam 11 pagi..tu pun ramai.cuti sekolah kan..
dalam  tu dah tak berapa bes sebab tgh renovate..sure punya la bayaran masuk mahal nnti..sebab napak macam nak buat tempat bear .mcm special pn ada..

Pusing2 je mcm sebelum2 ni..

yang  bes sebab israfil berani pulak bagi gajah makan..hehehe..