Hi there...
I've been contemplating on making a blog for quite some time and I'm trying to improve my blog as well.. My blog is also a place to share all my thoughts , my feeling,what happened around me..and everything came out of my mind...
Who ever have been visiting my blog, thanks so much..


Nov 27, 2013

Nur Afia Raisha dah 9 bulan..

Pejam celik..pejam celik..dalam kesibukan harian..terlupa masa cepat berlalu.
hari 27/11/2013 anak ibu dah genap 9 bulan.

tak banyak jugak ibu update dalam blog berkenaan anak2 ibu sekarang.
Sekarang ni sangat sibuk..ok..pasal sibuk cerita kemudian..
skrg cerita pasal afia raisha dlu..

Sepanjang 9 bulan ni rasanya anak ibu belum byk songeh lagi.tapi besar skit taktau la.
kot jadi mcm abg+kakak die..kecik ok.bila besar manja yg amat sangat..
pantang ibu+baba hilang.
Perkembangan terbaru.anak ibu suka main tolak2 kerusi..
nmpk minat nak jalan tapi tak kisahlah  klu blm masanya.
Dia nak suka suka pun tak pe
tapi beruntung xyah beli mainan tatih tu utk blaja jalan yg tolak2 tu.

Bab manja..memang la manja..anak2 org lain pun manja.
Dah nama mak bapak bekerja siang hari mesti la die tuntut supaya main ngn die.

Buat msa ni..afia raisha masih lagi dapat sepenuhnya susu ibu..
Ibu rasa bertuah sangat2 sebab kesemua anak ibu dapat merasa susu ibu sepenuhnya.
Bhagia kot rasanya..tak terkata..
dan juga dah mula makan msa umur 6 bln,,cara penyediaan makanan sma mcm abang+kakak die.
Cuma ade la upgade skit2.hehe

Yang paling best..ibu selalu rindu bau busuk masam die..
pagi msti nk gomol2 sbb bau masam anak sangat best...